Услуги

Ние специализираме в професионални услуги по транспорт на автомобили. Ние предлагаме цялостно, пълно решение за транспорт на автомобили, започвайки от вноса, до съхранение и разпределение на автомобилни доставки, подсигурявайки завършването на цялостния процес по транспорт, както е планиран.


Автотранспортни услуги за България

Транспорт на автомобили от всяка точка, до всяка точка в България. Ние транспортираме автомобили между логистични центрове, дилърства и можем да изпълним всяка задача бързо и ефективно.

 

автотранспортни услуги от и до българия

Можем да извършваме услуги по износ и внос на автомобили с лекота. Имаме огромен опит с транспортирането на автомобили извън граница, митнически процедури и всички онези малки детайли, които правят нашите услуги толкова добри.

 

Резервни части за ремаркета

Ние използваме платформи от типа EuroLohr и можем да осигурим резервни части на преференциални цени. Също така, можем да доставим надеждни укрепителни колани, отговарящи на всички изисквания на товарни адреси в Европа.

Съдействие по транспортни проблеми

Като пазарен лидер в България в областта на транспорта на автомобили, успяхме да натрупаме голямо количество контакти. Можем да окажем съдействие с транспортни документи, митнически процедури и други услуги в областта.

 

Стремим се да предоставим цялостно решение за всички нужди по транспорт на автомобили.Управление на качеството

Навременна и точна доставка

Продължителни подобрения

Навременна и точна доставка

Софтуерни системи и технологии

Сътрудничество и съдействие

Know – How и богат опит

Застраховки