Как работим

Ние предлагаме цялостно, пълно решение за транспорт на автомобили, започвайки от вноса, до съхранение и разпределение на автомобилни доставки. С гордост можем да заявим, че разполагаме с всичко необходимо за да доставим неповторим транспорт на автомобили.


Какво ни прави различни:

 управление на качеството Извършваме редовни теоретични и практически обучения на шофьорите за да подсигурим високото качество на услугата и внедряването на последните иновации в сектора.
 Навременна и точна доставка Нашият професионален екип от шофьори, надзорници и диспозиция, съвместно с последните технологии в сектора подсигуряват точно планиране и изпълнение на задачите.
Know – How и богат опит Занимаваме се с транспорт на автомобили от дълго време и познаваме в детайли процеса и всички тънкости, свързани с него. Можете да разчитате на опитен и подготвен партньор за превоза.
 Сътрудничество и съдействие Ние оценяваме нашите партньори и се стремим да предложим неповторими услуги в областта на транспорта на автомобили. Ние се грижим за процеса по превозите, Вие - за бизнеса си.

 Гъвкавост и надеждност Ние предлагаме гъвкави решения, таргетирани към индивидуалните нужди на всеки наш клиент. Не правим компромис с качеството и възможностите, за да сме сигурни, че нашите решения ще отговорят на големите очаквания.
 Продължителни подобрения Ние инвестираме време, средства и усилия в обучения, нови технологии и работна среда за да подобряваме нашите услуги. Целим да предложим цялостно решение за всички нужди около процеса по транспорт на автомобили.
 Софтуерни системи и технологии Ние сме внедрили умни софтуерни системи за да осигурим възможност за проследяване на товарите в реално време, да изчисляваме разстоянията с голяма точност и др. за точни и безопасни услуги по транспорти.
Митническо съдействиеПредлагаме съдейтсвие с разнообразни въпроси в сферата на митническото освобождаване на товарите за нашите клиенти. Ние целим бързо и безпроблемно транспортиране на автомобилите.