За нас

Generic placeholder image

История на компанията

Основана през 2005, първоначално като отдел "Автовозни превози" на СОМАТ АД / Willi Betz BG, Кар Транспортер изиграва ключова роля на пазара на транспорт на автомобили през годините, отличавайки се като гъвкав и ефективен партньор на голямо количество бизнеси в България.

Виж повече

Управление на качеството

Теоретични и практически обучения на шофьорите, комбинирани с последните иновации в сектора и отдадеността и дългогодишния опит на персонала са ключът към поддържането на високо ниво на качеството на услугите, които предлагаме.

Виж повече

Нашият автопарк

Разполагаме с голям, професионален и надежден автопарк от камиони и оборудване, с които можем да изпълним дори най- тежките заявки за транспорт на автомобили. Можем да покрием голям брой дестинации за да отговорим на очакванията на нашите партньори.

Виж повече

Защо да изберете нас

Ние предлагаме цялостно, пълно решение за транспорт на автомобили, започвайки от вноса, до съхранение и разпределение на автомобилни доставки. С гордост можем да заявим, че разполагаме с всичко необходимо за да доставим неповторим транспорт на автомобили.

Виж повече

Технологии

Ние използваме много и различни технологии за да осигурим качествена услуга. Използваме сателитни системи и динамични map & guide системи за да контролираме всеки един превоз. Имаме възможността да проследяваме прогреса на превоза, да планираме маршрута на превоза, както и да изпращаме и получаваме информация директно от шофьора.

Виж повече